Verzenden en ophalen

Een cadeautje versturen gaat makkelijk en snel bij Post met liefs.
De bestelling wordt verstuurd via PostNL binnen 2 werkdagen, daar krijg je een melding van via de mail.
PostNL bezorgt de post meestal binnen 1-2 werkdagen. Met uitzondering van de zondag en de maandag, dan wordt er geen post bezorgd. Als het druk is bij PostNL (bijvoorbeeld in de decembermaand) kunnen de pakketjes langer onderweg zijn dan gebruikelijk.
Ik verstuur de pakketjes als brievenbuspost, om zo de verzendkosten wat lager te houden voor jou als klant. Hier krijg je dus geen track & trace code van. Tenzij je een groter pakket gaat versturen, dan krijg je dit wel.

De verzendkosten
zijn €1,95/€2,95/€3,95
Wil je meerdere bestellingen laten bezorgen, plaats dan steeds een nieuwe bestelling (dit i.v.m. de bezorgkosten en het afleveradres).

Een speciale bezorgdatum? Ik kan helaas niet beloven dat het pakketje op een speciale datum wordt bezorgd, omdat ik afhankelijk ben van PostNL. Ik kan het pakketje voor de zekerheid wat eerder op de bus doen en een mooie datumsticker (Maak mij open op…) plakken op de verpakking. Je kan dit doorgeven bij de bestelnotities als je gaat afrekenen.

Bij een bestelling boven de €75 zijn de verzendkosten gratis.

Wil je niet een cadeautje versturen, maar liever afhalen? Dat kan! Kies dan bij de verzendkosten ‘afhalen’. 
Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.
Ik neem dan contact met je op om een afspraak te maken.

Woon je buiten Nederland en wil je een bestelling plaatsen en laten bezorgen? Of wil je post naar het buitenland sturen? Ga dan naar de contactpagina om me een berichtje te sturen, dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.

Alle bestellingen worden mooi ingepakt. En ik schrijf jouw persoonlijke tekst op een kaartje.

cadeautje versturen