Echte post is zoveel leuker!

Wat is het toch leuk om post te ontvangen! Ik wist het al wel, maar de afgelopen periode heb ik dat nog eens extra goed ervaren. Het moment dat je de enveloppen uit de brievenbus haalt….van wie zal het zijn? Herken ik het handschrift? En dan de mooie en lieve woorden lezen, daar word je blij van!

Herinner je nog dat we elkaar vroeger regelmatig een kaartje stuurden? Ik stuurde zelfs wekelijks lange brieven naar vriendinnen. Dozen vol met leuke post staan er op zolder!

Georgina (Georgina Lifestyle) schreef er een leuke blog over. Waarom het versturen van een kaart zo leuk is. Een aantal van de redenen lees je hier:

1. Het is persoonlijk
Iemand neemt de moeite om een kaart voor je uit te zoeken en een persoonlijk woordje voor je te schrijven. je gaat al snel voor de makkelijke weg….een afbeelding via een appje of Facebook versturen om iemand te feliciteren. Maar een fysieke kaart is veel leuker toch?

2. Tadaaaaaa, verrassing!
Vooral als je ‘zomaar’ een kaartje stuurt om te laten weten dat je aan iemand denkt, dat is dan echt een verrassing voor de ontvanger. In een digitaal tijdperk verwacht je wat minder snel een kaartje op de deurmat.

3. Het staat zo leuk in huis
Een kaartje die je ontvangt met een mooie tekst kan je een leuk plekje geven in huis. Met een houten kaarthouder erbij, kan je het mooi neerzetten.

Kaarten
In de webwinkel vind je diverse soorten kaarten om iemand mee te verrassen. Ik kan er een persoonlijk woordje van je opschrijven, het mooi inpakken en versturen. 

Kaarten

Kaart met houten kaarthouder
Je kan een kaart ook sturen samen met een handgemaakte kaarthouder. Zo krijgt het vast een mooi plekje in huis! Er is ook een kaarthouder waar een flesje met droogbloemetjes bij zit. 

kaarthouder met droogbloemetjes kaarthouder met droogbloemetjes

Een kaart met cadeautjes
Een mooie kaart uit de collectie kan je combineren met verschillende cadeautjes. Bijvoorbeeld verse thee of een gelukspoppetje. Je kan ook zelf iets anders samenstellen dan de cadeaupakketjes die op de site staan!


6 gedachten over “Echte post is zoveel leuker!”

  1. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  2. 👉 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *